Borderline -leva med en diagnos

2010-08-27
13:03:17

fredag
Nu har det vara skola i 2 dagar, idag åkte klassen till Fjärilshuset, men jag skulle till optiken så jag kunde ej följa med och det spelar ingen roll för det är dundertråkigt där, så jag känner att jag inte missade något!
Var som sagt hos optikern idag för jag har märkt att min syn förändras, och det hade den gjort, inte jättemycket men hon sa att det var mitt brytningsfel som hade blivit sämre!
Jag har både brytningfel i båda ögonen och är närsynt! Så om ca 2 veckor får jag nya glasögon :)

Skolan, vad ska man skriva om det?! Började som sagt i onsdags, var bara där och fick information och schema och sånt och vårat schema är väldigt....usch helt enkelt.
Låååånga dagar, 8 nästa varje morgon och 16 eller 16:30 nästan varje dag "/
Men mestadels beror det på projekarbete, men det ska nog gå bra, jag har inga håltimmar detta läsår så nu blir det inte mkt dötid! Och vi har nya ämnen i år, jag försöker tänka positivt istället för negativt och hitta bra saker istället för dåliga ;) Nya ämnen som sagt, sista året, praktik båda läsåren - dock bara 2 veckor nu på höstterminen men 5 veckor på vårterminen ;) 


En tråkig sak är att min mentor - den lärare som jag har mest kontakt med pga mina psykiska problem - de som gör att det är jobbigt att gå till skolan - hennes operation hon gjorde innan sommaren gick fle så hon har jätteont och måste opereras igen så hon går bara deltid, så vet inte hur det blir med kontakten där, men får gå till kuratorn som jag har sagt, för det vet jag att hon tycker att jag borde, och jag tycker också att jag borde, så det ska jag, ska ta tag i det nästa vecka! Om hon är där, vet jag inte ens men det märks!

Nej, nu ska jag hämta vatten - känns som en öken i min mun!
Värktablett kanske också för jag har mensvärk som aldrig förr - första dagen brukar jag inte ha det, det brukar komma andra dagen "/
Kanske inte är så intressant läsning så jag slutar här!

2010-08-23
09:50:08

en bra kväll med dåligt i mitten och ett jävligt bra slut!
Tack för en trevlig kväll på Harry´s Ellinor, trevliga människor och bra musik:) <3
Det blev inte mycket dricka, hade inte så stor lust till det, det blev väl 4 cider och en drink under hela kvällen.
En Rosa Pantern satt ju inte fel, visst Ellinor ? ;)
En promenad som slutade med ett strul - Ett strul som gick fel men en jävligt bra vändning på kvällen :)

När man väl får ett strul så var det med en sjuk person - hade jag inte gått iväg hade det nog slutat med en våldtäkt, men jag är så jävla bra, så jävla stolt över mig själv - JAG GICK IVÄG!
Jag kanske är på väg att lära mig att sätta gränser, eftersom killen inte lyssnade?!

Jag ger mig själv en klapp på axeln och en guldstjärna ;)

2010-08-21
19:15:17

WOOOOAAAHHH!!
Harry´s ikväll :)
NU KÖR VI - nu ska jag gå till tåget, möta Ellinor som kliver på i Handen, sen jävlars ska vi ha kul, jaaada!
Taggad till 10000000000!

Ses !

2010-08-20
14:41:12

fredag - sista helgen på sommarlovet :'(
Imorgon kanske det blir bio :)  & förmodligen blir det en kväll på Harry´s också med världens bästa Ellinor, men jag har ont i halsen och ont i tanden, så blir det värre blir det nog ingenting, men jag tror inte det kommer att bli värre, kanske med tanden men inte halsen för har haft samma skit i snart 1 vecka,ont och vita grejer på halsmandlarna, och det har inte blivit värre eller bättre, så varför skulle det bir värre just imorgon ?:S
På måndag ska jag iaf ringa tandläkare, HATAR att gå dit, har sprutfobi så jah vill inte ha någon bedövningsspruta, har tandläkarskräck helt enkelt, går gratis till december så bör ju uttnyttja det ;)
Kanske jag inte behöver bedövning, de kanske fixar sig iaf, men om, aldrig att de får ge mig en spruta, sist åkte fick det åkte jag ambulans därifrån, blev så rädd att jag slutade andas så det blev blåljus och hela skiten, jag var typ 10år och sedan dess har de inte fått ge mig en spruta, fick gå till specialister men det vara bara tills alla lagningar var klara, sedan fick jag komma tilbaka till vanliga igen, fick inga hål på flera år så det var ju aldrig aktuellt med bedövning, men nu kanske...
Har ju förmodligen ett hål i tanden eller så är det någon inflammation, oavsett så gör det ont, strålande smärta som kommer och går, som till och med känns i örat "/

Nåväl, jag ska väl ta och torka håret, sitta med blött hår är kallt ^^
I´ll see you again, someday!

2010-08-20
14:40:07

14:40
Som ni kanske har märkt så har jag ingen stor lust att blogga. Visst har det blivit inlägg här och där men inga långa inlägg, det är mest vardagliga saker..
Vet inte vad jag ska skriva, eller jo egentligen, har en massa tankar som behöver komma ut men det går inte.

Jag vill skriva, jag älskar att skriva av mig, få ned allt och sedan läsa det, det känns som om det är lättare då, man kan reflektera över tankarna då. Men just nu har jag ingen lust, kanske är det mitt omedvetna som gör att jag inte har någon lust? Mina tankar kanske är för jobbiga just nu, därför kanske jag inte har lust att ta tag i det.
Mycket har nog med att skolan börjar på onsdag. Jag försöker förtränga det, och många utav mina tankar har med skolan att göra...Där har vi det! Skolan...Boven i dramat. Kanske bara är det, eller så är det annat också, men orkar inte ta reda på det. Min huvudvärk får hålla i sig ett tag till tills jag orkar ta itu med skiten...

2010-08-19
10:02:37

30 sec to mars - closer to the edge
I remember one moment, I tried to forget
I lost myself, is it better not said

Now I'm closer to the edge

It was a thousand to one
And a million to two
Time to go down in flames and I'm taking you
Closer to the edge

No, I'm not saying I'm sorry
One day maybe we'll meet again
No, I'm not saying I'm sorry
One day maybe we'll meet again
NO NO NO NO

Can you imagine a time when the truth ran free
The birth of a song and the death of a dream
Closer to the edge

This never ending story
Paid for with pride and fate
We all fall short of glory
LOST IN OUR FATE

No, I'm not saying I'm sorry
One day maybe we'll meet again
No, I'm not saying I'm sorry
One day maybe we'll meet again
NO NO NO NO


NO NO NO NO
I will never forget
NO NO
I will never regret
NO NO
I WILL LIVE MY LIFE
NO NO NO NO
I will never forget

NO NO
I will never regret
NO NO
I WILL LIVE MY LIFE


No, I'm not saying I'm sorry
One day maybe we'll meet again
No, I'm not saying I'm sorry
One day maybe we'll meet again
NO NO NO NO

No, I'm not saying I'm sorry

One day maybe we'll meet again
No, I'm not saying I'm sorry
One day maybe we'll meet again
NO NO NO NO

Closer to the edge
Closer to the edge
NO NO NO NO

Closer to the edge

Closer to the edge
NO NO NO NO

Closer to the edge

2010-08-17
16:04:07

allt om småland
Dag ett - måndag; Kl 8:00 åkte vi från Vh till Virserum! Jag hade tagit en åktablett för jag blir åksjuk så resan gick bra, men jag var inte mkt till sällskap i bilen för jag sov mest hela vägen, man blir väldigt dåsig utav åksjuketabletten plus att det är som ett sömnmedel att åka bil!
Vi stannade 2-3 gånger på vägen, 2 toapauser och sträcka-på-benen-pauser och 1 handlamat & allt man behöver, det gjorde vi efter halva vägen :) Jag köpte massa godis ! Vi kom fram vid typ 14-tiden :)


Det första vi gjorde var att börja spela tärnor och äta middag :)  Sedan träffade vi grannarna lite hastigt, typ hälsade och så!


Bilder på rummet jag sov i;

jag sov i bäddsoffan!

Dag 2 - tisdag;
Vaknade väldigt tidigt, nytt ställe och så, då kan inte jag sova bra!
Vi följde med grannen tvärsöver, som är bra vänner med min kusin som äger huset, han skulle till sitt sommartälle för att hämta någonting så jag & Jim hängde på, varför inte lix? Lången låg fortfarande och sov, han hade hjärtflimmer, vilket han brukar få så han låg lite längre, det gick över sedan! Men i allafall, vi hängde på och hans sommarställe låg låååångt in i skogen, vägen in var smal, krokig, jag började bli åksjuk, det tog ca 10-15 min när vi väl kom in i skogen, allt som allt tog det kanske 30-40 min att komma fram, men huset var jättemysigt :)
Grannens sommarställe;Lite senare åkte vi och handlade lite nödvändigheter i Virserum, i själva centrumet, senare på kvällen gick jag en promenad lite runt i Virserum och sedan gick vi och badade vid Kaffeberget, eller jag badade, Jim & Lången tittade på! Mitt första och enda dopp för i år!
Bilder jag tog på min promenad;


På väg till Kaffeberget;


Kaffeberget - där jag badade;


På väg tillbaka;


Efter det så spelade vi kort & tärning, och tittade på en film, kommer inte ihåg vad den heter men den är ny och gick på bio ganska nyligen!

Dag 3 - onsdag;
Idag skulle husets ägare komma, alltså min kusin, hans sambo och deras son och en vän till honom!
Men innan dess så städade vi och sedan gick vi till en sevärdighet i Virserum, typ den enda;)
Det hette Dacke Stop! Det var typ som en park med saker man kunde titta på, det fanns museum men det kostade pengar, vi gjorde bara det som var gratis men det blev ganska mkt iallfall! Det heter Dacke Stop efter Nils Dacke som typ kom därifrån!
På vägen till Dacke Stop & själva Dacke Stop;I Dacke Stop fanns en gammal smedja från tidigt 1900-tal, vi gick in och kikade lite ;


Vi tittade även lite på bäcken som går igenom Virserum;


Sedan gick vi tillbaka till huset för att förbereda maten till alla, kusin + familj kom vid ungefär 17:30 - sedan åt vi:) Senare på kvällen blev det fest och grannens dotter Jessika kom över, 92:a, väldigt glad tjej!
bilder ifrån sista kvällen som slutade med två däckade tonåringar med spyor överallt;


Sista bilden för kvällen blev denna - när jag försökte hjälpa Jessika upp, staketet gick sönder, det tog 40 min att få henne till sängen där hon kunde sova, då hade jag hunnit tvinga henne att spy också, när jag var klar med det så satte jag mig ner i hallen och då började alkoholen sätta igång på min hjärna, jag blev jätteyr.Inte så jävla konstigt eftersom vi tog 4 tequila på 5 min och 1 vodka shot. Och hade ruckit innan. INTE BRA.
Tillslut kom jag upp och gick och la mig, allt va bra tills jag vaknade och skulle lägga mig åt rätt håll, då började jag spy och Jim vände på mig och sedan sa han åt mig att ligga på sidan hela tiden så att jag inte kvävs, sedan somnade jag men vaknade till flera gånger och hade bara en sak i huvudet" ligg på sidan annars kvävs du".
Vaknade till ca 5 på morgonen, hade väl kommit i säng vid 3-tiden. Jag ville duscha, Väckte Jim och bad han hjälpa mig genom att hämta min väska och en handduk, jag gick till duchen och sedan satt jag i badkaret i ca 1 timme, kände mig bakfull och äcklig...
Gick och la mig på soffan och där låg jag till 11 och sedan åkte vi vid halv ett tiden.
Kom hem vid 18 typ :)
Det var allt :)

Nu ska jag möta Ellinor, baj <3
2010-08-14
12:19:01

Music is EVERYTHING to me
"Some people believe in God, I believe in music. When other people pray, I turn up the radio.
Music is EVERYTHING to me."

2010-08-12
12:38:46

Westlife ♥


We're gonna go 'Uptown Girl' watch out 'Mandy' because this band are 'Unbreakable', because 'Against All Odds' their 'Flying Without Wings'...♥


2010-08-09
17:14:03

!
Nu har jag & Emelie bott hemma hos Yennie sedan i torsdags, eftersom hon har åkt till Tunisien så passar vi hennes katter :)
I lördags var vi ute på först Harry´s sedan The Bridge med Ellinor, jag hade valt helt jäbla felt skor så jag hade ont i fötterna redan när vi kom dit :S
ALDRIG MER...Måste börja tänka på sånt, ska man dansa ska man ha bekväma skor ;)
Det var en trevlig kväll iallafall, det är alltid kul att träffa Ellinor :)
Det var en rödhårig kille som tittade - stirrade - på mig haha! Både Emelie & Ellinor såg det, det var ju kul, men han gick inte fram ;) Inte jag heller men jag tycker killar ska gå fram, haha, gammalmodigt?!
Nästa gång vi ska ut ska jag ha bättre skor, man kan dansa i, och fanimej äta innan så att jag inte mår illa !

Imorgon ska jag & Emelie till Gröna Lund, det ska bli typ 20 grader, lagom :) Och det ska inte regna så det är bra, hoppas bara att det inte är så jävla klibbigt^^
Älskar gröna lund, älskar berg-och-dalbanor, och nästa år ska det komma en ny som heter "Twister" och jag längtar som en gaalning =)

Emelie är just nu och tränar så jag är själv här, ska väl laga mat snart, men vill inte och orkar inte för det är tråkigt, varmt & i Yennies kök är det ännu varmare, det finns ingen fläkt där inne heller så man vill inte vara där ^^ Det är 30 grader hemma hos Yennie, i vardagsrummet där jag sitter nu, så i köket kanske det är 35, utan fläkt "/

Men man måste ju äta, så ja, ska dricka tonvis med vatten och gå ut i köket och laga mat...BLÄ "/
En kall dusch ja tack!

Ska fan gå naken...Nej, men har lust !

Hörs !

2010-08-05
14:40:34

Sean Banan - Skaka Rumpa

2010-08-04
12:44:02

crossroads
Life is fulled with crossroads, you just have to choose the right one.2010-08-02
11:39:07

TT Grace
TT Grace - min kusins rockabilly band är med i Expressen idag, sid 31 =)
KÖP TIDNINGEN =)xxx