Borderline -leva med en diagnos

2010-11-22
18:33:29

Förlåtelse?
Måste man förlåta för att kunna gå vidare? Det finns saker som är oförlåtna, och som inte går att förlåta. Ska det hindra mig från att leva, leva mitt liv som jag vill? Är förlåtelse verkligen svaret? Svaret på ett bra liv utan det stora tunga ryggsäcken som jag bär med mig? Jag vet att den alltid kommer att finnas där, men den behöver inte vara så tung, och den har blivit mycket lättare under detta år, inte så lätt som jag vill, men tillräckligt för att jag kan gå vidare. För att bli av med den sista lasten, måste jag förlåta då? Eller finns det en annan lösning? Jag känner att jag inte kan förlåta vissa saker, och det tynger mig att tänka på att förlåtelse är det enda svaret. Men det måste finnas en annan lösning, right?!

2010-11-22
18:30:08

Praktik dag 1
Idag var det första dagen på praktiken, inom socialpsykiatrin! Första intrycket var bra, de jag mötte där var jättetrevliga! Det var skönt att vi var två stycken första dagen, jag och Annie, mycket lugnare Haha:] Vi är lediga imorgon, börjar kl 8 på onsdag, like it! Eh, förhoppningsvis kommer min handledare på onsdag, annars får jag fortsätta gå med Annies handledare, som idag! Ja, det var allt för nu, kort och gott! Hade!

2010-11-13
17:47:00

lördagen den 13 november 2010
Ellinor har åkt nu, men jag är kvar!
Tack för en trevlig vecka Ellinor, vi två boendes hemma hos min syster med en massa filmer, kan inte bli bättre :) <3

Idag gick jag in på ginza och förhandsbokade nya Westlife skiva, och deras nya DVD, ÄNTLIGEN! Längtar verkligen tills jag får hem de, och håller de i min hand xD Blir pirrig i hela kroppen av bara tanken ! ÅH!

Jag har inte berättat att jag hade utvecklingssamtal i onsdags, men det hade jag och...det gick bra! Jag har aldrig haft så bra närvaro sedan grundskolan! Och nu har jag en ny mentor, Christina (idrottsläraren) istället för Lisa som jag har haft sedan första tvåan! Hon är sjukskriven nu i 3 månader minst pga op.
Men åter till utvecklingssamtalet, bra narvaro, ligger på VG i typ alla ämnen förutom Historian, eller de sa jag kan uppnå mer än G i de, kan det i Historian också men G än så länge, make sense? Det de klagade på eller vad man ska säga det var att jag måste lära mig att analysera mera, inte bara fakta lix :) Jag har faktiskt svårt med det, så det visste jag att jag behöver jobba med! Och jag beslutade att fortsätta med Hälsostudion som är istället för Idrott A till sommaren, för min egen skull och för chans till VG i det :) Har vissa sakr jag måste göra för att uppnå VG i det, men jag är på god väg, så nu ska jag fortsätta kämpa med min livsstil!
Har aldrig haft ett sådant här bra utvecklingssamtal sedan....grundskolan!
Och det har ju mycket med att göra att jag mår bättre nu, lärarna sa det också, det märks på mig att jag mår bättre nu, jag orkar kämpa mer nu, det gjorde jag inte förra läsåret t.ex.
Jag känner mig bättre ---> jag har bra närvaro i skolan ----> fattar mer pga det ---> högre betyg ---> kan vara stolt över mig själv ----> lättare att få jobb/ plugga vidare.

Men ändå vill jag inte gå händelserna i förväg, ifall jag skulle få en käftsmäll och börja må dåligt igen, men jag lever i nuet, och nu är det bra :)


Imorgon är det tydligen fars-dag. Jag blir illamående bara jag tänker på det. Hatar sådana dagar, borde inte få finnas.

2010-11-12
15:21:21

skolfrustration vs. filmkväll v.s valet och kvalet

Hallojsan i stugan eller vart ni nu är!
Sitter hemma hos syster där jag "bor", och njuter av att det är fredag när tanken slår mig, dena helg är redan förstörd. Jag har ett stort prov på måndag, då menar jag STORT. Sjukvårdsprov, intressantmen det är jobbigt att plugga till. Omvårdnad på ditten och datten, prover som ska tas och isf vilka, jag blandar ihop skiten....
PLUS att jag måste göra klart en hemskrivning i naturkunskapen, den ska vara inne på måndag, kl 9:45. Och jag har glömt skiten i skolan, alltså jag har bara MVG-frågorna kvar, men kunde ju ha skickat word-dokumentet till min mail och öppnat upp här, och skrivit, men nej, så långt tänker inte jag....FUCK IT.FUCK.FUCK.FUCK.

                                                                                                         Jag har sjukt torra händer, och munsår.

Jag sitter nu och väntar på Ellinor, med det nya smeknamnet snorsalt :) (istället för snor). Hon har sovit med mig här hela veckan, så mysigt så! Vi har hunnit tittat på tre filmer haha, den första skrev jag om i mitt senaste inlägg "Hooking Up", klart den bästa, , sedan har det hunnit bli "Sex Drive", en ganska bra film, sen den sista " The First Time", med en super snygg kille i huvudrollen och den var bättre än den förra, "HICK"!

Ikväll ska vi ha filmkväll igen, haha, vi gillar filmer helt enkelt :)
Men det är så skönt att titta på en film och bara slappa, love it!
Filmer har vi lånat på bibblan, Sweeney Todd, Ellinor har aldrig sett den så nu ska hon få göra det, Dagboken (The Notebook), har hört att den är en klassiker och ett måste så den blev det, sen blev det en svensk film jag inte minns namnet på, återkommer med det senare, sedan blev det, Pojken i randig pyjamas, har hört gott om den så nu ska vi se om den är bra!
Vi ska väl hinna se Idol också antar jag, det kan man ju inte missa ^^


Ska jag på soul nite och träffa Robban ännu mer, eller ska jag, om det är gratis inträde, följa med ut och fira Sophie som fyller 19 år imorgon?!
Står i valet och kvalet här....

Nej, nu ska jag borsta håret så det blir torrt någongång efter duschen! Haj Haj!

2010-11-09
09:22:57

Hooking Up

Jag & Ellinor tittade på "Hooking Up " igår, och det var väldigt rolig måste jag säga! Vi satt och skrattade nästan hela tiden, och det var pinsamma scener i filmen, för de inblandade lix, oj vad kul det var xD
"Titthåls-sex" "Mås-sex"

HAHAHA xD


2010-11-08
18:33:00

Ilska
Jag är jättearg på att det förmodligen inte blir något Westlife nästa år.
Ärligt alltså, vill man så går det....
Fick bara en plötslig känsa av..ilska helt enkelt, beror på att jag verkligen vill åka och se de, 5 år sedan, saknar ju dem och vill uppleva lyckan igen!
Jag är desperat på att se dem...JAG VILL....:'(

ok. klar med att uttrycka min ilska..hej

2010-11-04
08:46:55

:@
VARFÖR GÅR DET INTE ATT LÄGGA IN BILDER PÅ BLOGGEN ? :@
jag blir galen. om jag kunde så skulle jag kasta ut skiten. men bloggen är ju ingen fysisk sak man kan kasta ut.
Usch vad jag blir irreterad.


Emelie är hemma, hon kommer idag xD Imorgon kommer folk över hem till mig, vi ska chilla, prata och sånt där, dricka lite gott!
Idag ska jag & Emelie "bo" hemma hos Jim, till imorgon eftersom folk kommer över imorgon! Sen lördag börjar min kattvakt-vecka hos syster som ska till Tunisen, har jag säkert nämnt.

Det ska bli väldgit kul att åter träffa Emelie, se hur brun hon är blivit ;) Titta massa kort, prata killar höhö!
Skratta! Om inte annat ^^
Nu tänkte jag spela sims, så ni fattar väl att jag redan är hos Jim.

Och varför går det inte att lägga in bilder?!


Hej hej!

2010-11-02
07:38:49

I stundens hetta
Jag har tänkt på en sak. What?! Jag kan kan tänka till ibland! Det jag har tänkt på är just inlägg i bloggen, när man har skrivit något, som man tycker/tänker just då, eller för all del känner. Om man sen går tillbaka och läser just det inlägget så tänker man, Really?! Man fattar inte att nån tyckte eller kände så. Make sense? Man skriver i stundens hetta lix, man menar det just då, eller så vill man bara få ut allt och skriva av sig! Det behöver inte betyda att det är så man känner eller tycker hela tiden, det är väl det jag vill få fram, i detta flummiga inlägg:-) Eftersom det blev strul med Emelies visum så flyger hon därifrån idag och kommer hem imorgon:-) Orkar inte skriva mer, hade!