Borderline -leva med en diagnos

2013-01-23
20:32:00

Westlife betyder <3
"Loving a band with all your heart is something you understand when it happens to you. On the surface, others can see it as a petty obsession, but they´ll just never know the feeling of putting so much faith into a few people on the other side of the world. It´s hard to explain it for them, the listening to a song after song on repeat, the waits for new albums, the excitement and surreal sensation when you finally see them live, They don´t understand why the lyrics booklets give you a sense of comfort, or why you paste photos of them all over your bedroom walls. And they can´t understand why one band could matter so much, and you think to yourself, ""because they saved my life"".
But you dont say nothing, they wouldn´t understand. "
Alex Gaskarth
 

2013-01-21
11:51:35

Andas ut nu Johanna!
Jag har varit här i ett dygn, i Örebro. Jag har inte sovit på hela natten, spydde typ 6 gånger igår och kunde inte äta något knappt, mådde så illa. Eftersom jag inte sovit på hela natten har jag haft tid o tänka. Tänkt för mycket? Kan man det? Jag vill inte bo i Örebro, jag vill inte studera här. Säkert jättebra universitet, men jag är för hembunden. Flytta själv, nejtack har jag insett nu. Flytta hemifrån till egen lägenhet i sthlm? javisst, absolut! Men själv, utanför sthlm? NEJ. VAD vill jag med mitt liv? VAD vill jag studera, VAD vill jag bli? Distansutbildning kanske passar mig bättre, eller helt enkelt Stockholms universitet och Ersta Sköndal. Bara jag är kvar i sthlm. Kanske skulle fungera om man åker med någon som ska plugga någon annanstans men helt själv, nej fy fan. USCH. TVI. BLÄ. Jag ska inte ta förhastade beslut. Jag har sagt hur länge som helst att jag vill bli socionom, bara för att någon sa att det skulle passa mig. Läste om det och sedan bestämde jag mig. Innan dess var det sjuksköterska, bara för att jag prompt ville jobba med människor så trodde jag att man måste bli sjuksköterska eller läkare, men så är inte fallet. Jag måste ta reda på vad jag vill i mitt liv, jag är 21 år. Jag har tid. Varför har jag bråttom? Jag är klyven. Jag mår fysiskt dåligt av detta, mår illa, huvudvärk, trött. Spytt 3 gånger idag redan, finns inte mycket att spy upp dock "/ vilket gör det ännu värre..på något sätt. Jag skiter i om vissa personer inte förstår, jag är väldigt velig och osäker på vad jag vill göra och jag trodde verkligen att jag skulle klara av det. Men att inte bo i sthlm, är nog inget alternativ för mig. Och nu har jag försökt, visst ett dygn kan tyckas väldigt lite eftersom hemlängtan är värst då, men för mig är det nog. I mitt huvud, kropp o själ är det nog, ett försök. Jag är tydligen ingen person som kan flytta till en annan stad själv och plugga. PUNKT SLUT. Inatt kommer min syster Yennie med hennes väninna och ska sova över, imorgon bitti åker vi hem. Tack o lov! Im done with this! Over & Out!

2013-01-20
07:44:08

Det är en stor dag idag!
Godmorgon! Idag flyttar jag från Stockholm till Örebro! Det känns väldigt läskigt, men spännande! Jag har precis duschat så nu ska jag göra mig i ordning för att packa ner det allra sista,datorn samt täcke o kudde :-) Flytthjälpen består av Emelie, Josefin och Sara och de kommer ca halv nio! Ta in allt i bilen och sedan dra till Jim för att hämta resten av datorn! Sedan hejdå Stockholm! Usch, är sjukt nervös...Sa hejdå till mormor igår och det gick jättebra först, sedan kramade hon mig och grät...då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna :'( Hon sa "Lova att vi ses igen, och jag kommer ringa dig! Du kommer ha det så bra" sedan brast det för henne. Åh mormor <3 Nej nu har jag saker att göra. Wish me luck! Hejdå Stockholm!