Borderline -leva med en diagnos

2011-12-31
14:42:00

sista dagen 2011
Idag är det nyårsafton, sista dagen på 2011. Helt sjukt vad tiden gått fort.
Jag kommer ihåg förra nyår, och det känns som det var någon månad sedan bara, och nu är det dags igen!

Hur har mitt 2011 varit?!
Det har nog varit ett utav mina bästa år någonsin, jag har gjort saker jag inte gjort förut, jag har uppnått mål och drömmar jag har haft jättelänge och jag är faktiskt nöjd med året 2011.

Vad är det för mål och drömmar jag har uppnått?
1. Tagit STUDENTEN!!! I did it!
2. Åkt till Dublin, Irland som jag velat sedan jag var 11-12år :)
3. Sett Westlife på konsert xD - i Dublin weehoo!
4. Gått ner 11 kg totalt - sakta men säkert!

Vad har jag gjort i år som jag inte gjort förut utav olika anledningar och som jag är jävligt stolt över!?
1. Seglat - och det var skitmysigt!
2. Badat utomhus - på dagtid!
3. Våga säga nej mer än jag gjorde innan - våga sätta gränser!
4. Blivit mer social - inte 100% men det blir mer och mer!
5. Klippt mig väldigt kort - som jag velat göra länge, vågat eller vad ;)?

Vad har jag för mål/drömmar för nästa år?
1. Åka till Dublin och se Westlife en sista gång :')
2. Läsa Matte B och få Godkänt.
3. Gå ner mer i vikt.
4. Bli ännu mer social!
5. Göra högskoleprovet
6. Komma in på högskola/Universitet :)

Jag hoppas nästa år blir lika bra om inte ännu bättre än året som varit :)
Ha en trevlig kväll och drick mycket vatten ;)
Kram

2011-12-30
22:46:00

dikt av mig som jag skrev för länge sedan
En vän kan inte köpas för pengar. Inte heller mutas för att lyssna i timmar.
Ni är bättre än de vackraste ängar och vackrare än när den gula solen glimmar,
ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta.
Vad ni än i livet känner, om det är glädje, sorg eller smärta,
så finns jag här för er, för vi är vänner. Jag älskar er <3


2011-12-26
22:21:00

annandag jul
Idag är det sju år sedan tsunamin i Asien, redan....Sjukt fort tiden går.

Idag har jag varit hos Jessica med systrar Yennie och Stina+familj och ätit julmat och även träffat pappa för första gången sedan augusti 2007. Det var psykiskt jobbigt och mycket minnen som "ploppa" upp.

Ville träffa honom för det kan vara sista gången då han är sjuk och så, han lever på övertid enligt mig. Så det kändes rätt, men ändå fel.
Orkar inte träffa honom ofta, valde det så för det är för mycket dåliga minnen och jag tycker verkligen inte om att se han dricka och röka som om allt är som det ska.

Men nu är det gjort, känns bitterljuvt.

2011-12-24
13:03:00

Idag är det Julafton!
Hej alla!
Ville bara passa på att önska er alla en riktigt God Jul :)
Hoppas ni får en bra dag, drick julmust och mys med familj och vänner och krama tomten :)
Hejhej!

2011-12-14
14:26:00

dikt
När motvind blåser och regnet piskar
Luta er tillbaka och hör när jag viskar:
För mig är ni solsken, värme och glöd.
Jag är eran vän från idag till min död.

2011-12-09
16:01:00

9 december och Idolfinal!
Idag ska jag till Globen och titta på Idolfinalen med mina systar Jessica, Stina och Yennie :)
Det ska bli spännande att sitta där live och se istället för framför dumburken!
Vi ska äta först vid Globen, vart vet vi inte ännu, vi bestämmer det där, mysigt!

Det är Robin och Amanda F som är i final, jag hade hoppats på Robin och Moa, så nu hejar jag på Robin ;)
Titta på Idol ikväll och rösta på Robin, vem vet, ni kanske får en glimt utav mig och mina systar i publiken ;)
Hade!

2011-12-09
13:02:58

Westlife - over and out ! <3
Jag hittade en ny Westlife låt på youtube, det är en bonuslåt som bara släpps i Japan på deras nya skiva :) Den är jävligt bra måste jag säga! <3


2011-12-03
13:29:00

Westlife <3
Jag vet inte vart jag ska börja. Det är mycket nu omkring Westlife, de ska splittras efter 14år efter deras "Farewell Tour" som avslutas den 23 juni 2012 i Croke Park Sadium, Dublin, and I will be there! Det är fortfarande tid kvar, och måste göra det bäsa av den tiden och njuta fullt ut, och tro mig, jag njuter av varje sekund som de fortfarande är en aktiv grupp!
Deras sista CD har precis kommit ut och jag fick den förra veckan, lyssnade på den och det var väldigt svårt att göra det. Det blev så, verkligt. Från första singeln "Swear it again" och sedan neråt och jag det var väldigt blandade känslor, mycket glada och många minnen som dök upp men även sorgligt när man insåg att det verkligen är sista CD med Westlife, som är en sådan stor del av mitt liv och har varit det sedan, år 2000, alltså snart 12 år. Mer än halva mitt liv.Jag brukar säga att jag föredrar att skriva ner mina känslor och tankar för jag tycker att det är lättare att göra så än att uttrycka mig verbalt. Men jag tycker att det är jättesvårt att beskriva hur jag känner för Westlife, hur stor del de är utav mig, och varför de betyder så mycket. Det går inte att sätta fingret på det, finns inget som jag kan peka ut och säga "det här". Det bara är. Ibland är bara saker. Det är så mycket med Westlife som gör de så speciella för mig, jag känner mig så nära dem fastän de är långt borta och jag aldrig mött dem face to face så att säga.

När jag ser dem LIVE eller lyssnar/tittar på intervjuer så är de så jordnära och ärliga, och de har alltid så kul tillsammans och är verkligen sammansvetsade, vilket gör mig så otroligt glad och får mig att älska dem som personer. Och visst förstår jag att man inte får se ALLT, jag är inte korkad. Men det är en utav många anledningar som de betyder så mycket för mig, att de visar så mycket av sina liv och att de fortfarande har fötterna på jorden och verkligen uppskattar det de gör, och att de inte gör det för pengarna. De älskar verkligen det de gör.
Sedan älskar jag ju deras musik, det går ju inte att ta miste om. Men ska jag vara ärlig så gillar jag deras personligheter nästan mer än deras musik. Don´t get me wrong, jag ÄLSKAR deras musik och deras texter, men de som personer är verkligen lovely <3

Jag älskar/gillar inte alla deras låtar, det finns låtar som jag aldrig lyssnar på med Westlife, för jag gillar dem inte, antingen hela alltet eller text eller musiken i låten, och jag anser att man inte kan gilla allt med en grupp eller artist, visst kanske det finns personer som gör det men jag är inte en utav dem, vilket inte gör mig till ett dåligt eller oäkta fan. Punkt slut.
Men de mesta av deras låtar gillar/älskar jag, utav olika anledningar. Jag är en person som först lyssnar på texten och sedan musiken, så de mesta av låtarna jag älskar med Westlife och andra artister är det texten som får mig på fall.

En annan sak som får mig att älska Westlife, är deras sångröster. Jag tycker att Shane Filan har den bästa rösten utav dem alla, så behaglig att lyssna på utan tvekan, men alla i Westlife har helt underbara röster. Nicky har sin hesa "Whisky", sexiga röst, Kian har sin rockiga men även en lugna röst, Shane med sin behagliga, starka "power" röst och Mark med sin ljusa, starka och wailande röst, vilket gör Westlife till bäst! Och känslorna man hör i deras röster när de sjunger, WOW! Man verkligen känner dem, rakt in i hjärtat <3
Men det bästa av allt är att de inte bara sjunger bra på sina singlar och skivor, utan de sjunger så jävla bra LIVE. Jag tycker att det finns många bra artister förutom Westlife, det är faktiskt inte det enda jag lyssnar på haha, men tyvärr är många utav dem inga bra LIVE. Men många är det också. Men det som gör att jag älskar Westlife mest av alla artister är allt i ett paket, allt det jag nämnt ovan och mycket mer.

Westlife, ni har förändrat mitt liv, ni är så bra förebilder. Jag har haft dåligt med manliga förebilder i min närhet och ni har varit mina manliga förebilder. Eran musik har hjälpt mig genom svåra stunder i mitt liv, ni gav mig hopp i mina allra mörkaste stunder. Vetskapen om att ni hjälpt mig genom livet får mig att inse att det ibland inte behövs fysisk kontakt för att klara sig igenom en kris, det hjälper med videor, musik och intervjuer! Jag önkar att jag fått en chans att verkligen träffa er och berätta för er hur ni påverkat mitt liv. Ni är en utav anledningarna till att jag lever idag. När jag planerade mina självmord fick bla. ni mig på andra tankar, tack vare er musik ! Jag kan inte tacka er nog, och inte heller beskriva mina djupaste känslor som jag har för er. Jag älskar er, det kommer jag alltid att göra.


 
My heroes <3

Jag vill avsluta med att lycka alla grabbarna i Westlife, Shane, Mark, Kian och Nicky all lycka till i framtiden med allt och vad ni än bestämmer er för att göra. Och Tack för dessa åren, jag kommer stötta er med det ni gör efter Westlife och jag kommer absolut följa er i livet :) Jag älskar er så otroligt mycket, ni betyder mer än jag förstår <3


2011-12-02
13:34:43

freeedaag! "do the Wiggle-man"
Idag kommer bästaste Emelie, väntar på henne hos Jim, och lyssnar på musik medans jag väntar! :)
Sökt jobb idag på Johanneslund Äldreboende, vi får se om de vill ha mig, nära och bra ;)
Nu ska jag in och facebooka, laaater!

"Im sexy and I know it"