Borderline -leva med en diagnos

2012-09-28
16:22:18

Dublin, Irland. Torsdagen den 21 juni 2012 - dag 2.
Vi hade bestämt redan innan att vi skulle åka Dublin Tour Bus, vi ville se mer utav Dublin denna gång, speciellt när vi har tid för det!
Så vi gick upp och käkade frukost, och kl 9:15 irländsk tid gick första bussen. Vi hade lite otur med vädret, det spöregnade men då fick vi tillfällighet att använda våra regnponcho´s!
Det bästa med bussarna var att det var Hop on - Hop off bussar, så man kunde gå av och på hur många gånger man ville och bussarna gick varje kvart! Samt var det en tourguide som pratade om alla ställen. Vi klev av på alla ställen som var gratis.

Första stoppet var; Museum of Decorativ Arts and History.
 
Det var det häftigaste på hela dagen, vi blev helt förundrade!
 
Andra Stoppet var: National Museum of Natural History.
 
Tredje stoppet: St Stephens Green
Finaste Parken jag någonsin sett!
 
Vi gick av på fler ställen men mest bara för att titta på olika gator, gå runt lite allmänt!
Vi hittade bla en "Snobb"-butik!
 
Sedan åt vi middag på ett 50tals-hak som heter Eddie´s som låg på O´Connel Street!
Vi fick reda på att det fanns ett hotell i närheten som hade Riverdance-show vare kväll samt irländsk musik, våra ögon och öron blev väldigt glada av att veta att det låg supernära! Vi bestämde oss för att gå till Arlington Hotel och titta lite! Det var superhäftigt att se när dem dansade, vi satt båda två men fåniga leenden och njöt :)
 
Sedan var det dags att sova igen, men vi hade turen att få byta sängar, vi fick två underslafar bredvid varandra istället vilket kändes 100% bättre.
Det gick bättre att sova denna natt då man kunde slappna av mer och inte vara rädd för att ramla ner, även fast nerverna kom inför morgondagen; Ståplatser på Westlife konsert för första gången!
 
 
 
 

2012-09-27
18:29:01

listen to your heart
Tears are words the heart cant say.

2012-09-18
11:07:33

motto
Never regret, just forget and say fuck it.