Borderline -leva med en diagnos

2009-07-30
21:42:00

Jag har badat
Är hos moster nu vi ska ju bo här tills tis, och JAG har badat i havet nu för första gången på ca två år - fett kallt i början men sen riktigt skönt faktiskt! Kvällsdopp lix ! Puss puss

2009-07-29
20:52:36

ς
Det enda jag lärt av erfarenheten det är att jag ständigt begår nya misstag.

2009-07-29
10:22:22

Morgondagen
Imorgon ska jag och emelie vara hus& kattvakt åt min moster, emelies faster, ingalill ! Vi ska vara det i 6 dagar så jag måste packa idag och jag vet inte vad jag ska ta med. Måste ta reda på när vi ska vara där imorgon och måste handla också. Kiosken som finns där ute är Skitdyr så tänker inte handla där:-) så jag har lite att göra idag, skriver kanske senare eller imorgon! Kyss

2009-07-28
20:26:10

födelsedagspresenter!

Vad fick jag när jag fyllde 18 år då?
Självklart fick jag ju båtresan av mamma ;) Och en massa drinkar hehe!

250 kr av mormor
En krukblomma (lila) av mamma
En armklocka av Tawa
500 kr av Ingalill,Kalle,Magnus & Daniela
TT Grace nya skiva av Rasmus (De hette förut The Tributes)
3 kondomer av Jessica,Stina & Yennie   ( de tyckte jag skulle fixa ragg på båten haha)
En svart Stereo+ högtalare med MP3 & USB funktion av Jim
500 kr att köpa saker på båten av Jim
En spermie med Likör i av Yennie, Jessica & Stina
Äkta guldörhängen med någon slags äkta diamant/rubin eller liknande av Mamma & Åke
Ska få en lyx Spa-dag för två av Emelie
En äkta kristallskål, med gravyr, med liknande text på sidan(kan inte i huvudet) "Johanna 18 år- 25/7 - 09" & med texten under " En gåva från Jessica, Stina & Yennie"
En röd Ipod från Stina, Jessica & Yennie

Tack allihopa <3

Har jag glömt något ? :S
Eh, om jag har det så skriver jag det sen! Hehe

P&K


2009-07-28
15:52:24

mer från båten!
Jag skrev lite flrut om vad som hände på båten! Men det hände ju liite mer! Men kan inte skriva så långa inlägg jag vill från mobilen ^^
Lite bilder först !


Jo. vad hände mer?
Efter lyxhytten så gick vi till baren. jag beställde drinkar efter drinkar och fick smaka utav alla, "smaka på det här, köp det"
Haha!
Jag spelade självklart också, vann som högt 70 kr haha wohoo! Vi gick i taxfree och ja, det var bara lördagen det^^
Vi gick och la oss kl 4, men kom i säng typ halv 5! Gick upp vid halv tio och jag började dagen med en drink som hette "Sommarflört" ;) haha, på tom mage lix, tog en "Ragnar" och sedan var det kört, jag vinnglade till buffén, och provade öl, fett äckligt, så Åke fick den, sedan va vi högst upp på båten och drack Smirnoff Ice, och andra drinkar =)

Jag skriver sen vad jag fick =)

P&K

2009-07-28
12:40:43

¥
Ingenting är omöjligt för den som inte behöver göra det själv.

2009-07-27
17:10:24

"/
Jag är så jävla trött vet ni det?! Jag vill bara sova och sova;-) min mascara är utsmetad och mitt hår ser ut som ett fågelbo"/ - jag är röd i ögonen och jag har så ont i huvudet, inge roligt alls. Jag har druckit för mycket i för många dagar, är ju fan inte van lix haha! Ghelu ringde och frågade om jag ville hänga med och bowla men jag orkar fan inte, det skulle vara askul men jag är inte närvarande alltså! Herregud - kommer inte ihåg vad som sas i telefonen ens :$ nu ska jag sova lite, mer om båten sen!

2009-07-27
11:31:55

På båten
Åh vad roligt jag hade på båten - vi åt buffe och min syster jessica ställde sig upp och sa att de skulle sjunga för mig, jag ville bara sjunka under jorden, alla ställde sig upp och börja sjunga! Sedan gick vi till en lyxhytt, som mackan hade, kompis till mamma och åke, där samlades alla förutom jim pep och lången för de kan inte vara med mackan, men där fick jag champ och massa annat jag inte kommer ihåg namnet på. De sjöng för mig typ 4 gånger där,fick öppna mer presenter! Sedan va vi runt lix - Puss

2009-07-27
11:23:01

Godmorgon
Åh jävlar vad jag är seg idag. Jag vaknade utav att mamma ringde vid 11! Och jag har sovit i typ 12 timmar och jag känner mig ändå som om jag inte sovit alls"/ - hemma så ringde min syster jessica & hennes dotter då jennifer och de sjöng för mig i telefonen =) fett gulligt! sedan ringde min syster yennie och "sjöng" haha hon sa typ " ja må hon leva, ja må hon leva" jättesnabbt! Jag skriver mer sen om vad som hände på båten! Orkar inte nu och skriver sen vad jag fått ;) puss

2009-07-26
16:17:01

Hallojsan!
Hej hopp gumminsnopp!
Är hemma nu från båten, jag ser dubbelt just nu, kan inte skriva så detaljerat, gör det vid ett sneare tillfälle, men har haft dkitkul iallfall och fått massa saker.
=)
skriver sen, nu ska jag dricka WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU ÄR JAG 18 FÖR FAN!!!!!!!!!!!1


PUISS

2009-07-25
09:11:27

Idag blir jag 18 år
Hej hallå! Inte visste jag att jag kunde skriva ett inlägg från mobilen ! Jag blir 18 år idag =) Woho ! Grattis på mig ^^ båten går 18:00 - innan dess ska jag hinna fixa mig, jag ska efter maten få en överraskning, nervös lix, vafan kan det vara ?! Jag ska duscha nu! Jag är 18 år Woho = )

2009-07-24
17:49:19

.

Jag har förändrats så otroligt mycket detta år.  Inte bara till det bättre. Detta år har varit såå otroligt jobbigt och jag vet inte hur många gånger jag har velat ge upp.
Jag har börjat förstå att jag inte är så som jag var förut, oftast sprudlande glad. Jag försår att folk tar avstånd ifrån mig för de vet inte hur de ska reagera, och för att jag har förändrats. Men jag tror verkligen på att jag kommer komma tillbaka en dag, men vilka kan vänta? Jag måste få bearbeta alltihopa som har hänt, det är inte lätt, inte för mig och andra i min omgivning men det kan inte hjälpas, jag måste. Istället för att ta avstånd, fortsätt som vanligt. Jag har inte tappat mig själv. Jag finns härinne, men jag har skjutit undan mig själv för att kunna bearbeta allt, jag är absolut inte klar ännu, men det är inte lika jobbigt längre, jag känner att jag kan ta fram mig själv lite mer. Lite i taget.


Anledningen till att jag har skjutit undan mig själv är för att jag inte vill bearbeta det här för att det är för jobbigt. Jag har "blivit" den lilla flickan igen, för det hände henne, inte mig. Så har jag försökt att tänka. Det hände henne, inte mig. För det finns en liten flicka inom mig, och det är hon som behöver hjälp. Inte jag. Det har jag insett. Jag hoppas ni kan förstå att det är så det är, jag vill inte att ni ska dra er undan. Men inte pressa mig heller. Är det något så vill jag att ni säger det till mig istället för att ta avstånd, är det för jobbigt för er, säg det. Så att jag vet. Sluta inte prata med mig.


Och ni som ännu är kvar, ni vet vilka ni är, ni är sanna vänner<3


2009-07-24
12:53:04

OH MY GOD!
Vill man vara fin får man lida pin.

Jag blekte mitt hår igår för första gången & klippte det. Klippningen blev fett bra men inte blekningen. Först blev det gult och orange liknande, köpte mer blekningsmedel och det blev...brännskadat, inte lika gult och orange men ändå konstigt.

    efter första gången.

Det var första gången jag använde blekningsmedel, och det blev inte bra. Jag ville vara nyklippt och blond på min 18-årsdag men nej, jag ser ut som en eldflamma.
Jag är brännskadad i hårbotten och mitt hår är bränt, i hårbotten. Jag flagnar & har brännblåsor i hårbotten. Grattis på mig. Det har klibbat sig, det känns som om jag har tuggumi i heela håret.
   efter andra gången.Jag kan ju inte färga mer nu, håret kommer ramla av så, såhär får det bli. TÄNK OM DET RAMLAR AV?Jag ville bara vara fin imorgon på min 18-årsdag, japp, imorgon fyller jag 18 år !

Jag kommer inte att vara inne imorgon för vi ska ju åka båt, men loggar säkert in någon gång nästa vecka!


JAG BLIR 18ÅR IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-07-24
12:33:33

och en sista gång..
Jag har namnsdag idag, som min mamma, namnet är Kerstin!

kramsi

2009-07-21
12:01:11

bild på Elna
Elna


Veronicas & Niklas dotter!

2009-07-21
11:59:15

bilder ifrån Gröna Lund
Emelie efter att ha åkt Flygande Mattan! Haha

 

Vi åkte den nya Insane och jag säger bara - ALDRIG MER I HELA MITT LIV.

Vi hatade den. Den var så jävla läskig. Vi åkte upp och ner & det kändes som om vi skulle ramla ur. Det gör det på Extreme också men den är iallafall kul.

Nej, aldrig mer Insane.Nu ska jag duscha, =)

2009-07-21
11:17:32

ännu en
För mig är det viktigt med namnsdagar!
Jag har namnsdag i dag =)
Namnet är Johanna!

Puss!

2009-07-20
23:46:24

hemma igen!

Nu kom jag och Emelie hem från Gröna Lund! OOONT i fötterna "/   iallafall jag!!
Vi åkte den nya,  Insane, och jag säger bara - ALDRIG MER! så jävla läskig..
Men vi åkte allt annat roligt, jetline¨gånger flera, extreme bara en gång,kvasten 2 gånger,blå tåget två¨gånger, vilda musen en gång, flygande mattan 3 gånger, rock jet 2 gånger, och vi gick ju självklart in i Lustiga Huset en gång, pop expressen en gång, katapulten åkte vi för en gångs skull flera gånger, fett rolig ^^ Har säkert glömt någon men skitesamma^^

Nu e jag as trött, "/ men ska ej sova ännu höhö^^
men säger godnatt iallafall^^
so


2009-07-19
19:30:30

-
Jag sa: " jag undrar hur en lunk skunkar?"
Hhaa fattar ni hur fel det blev?
Skulle säga " Jag undrar hur en skunk luktar?"


haha !

2009-07-19
12:18:14

^^
Jag har namnsdag idag =) Namnet är Sara!


Emelie kommer sen så ska spela lite sims nu innan hon kommer, för vi ska till grönan imorgon eller tis!^^

puss

2009-07-18
11:50:01

Wohooo, Elna är här!
Hejj!
Vet inte om ni kommer ihåg att jag skrev det men Emelies syster skulle ju ha barn, och nu har hon kommit!
17 dagar försenad!

Grattis Veronica & Niklas till eran söta dotter, Elna.


Elna föddes 17 juli 2009 i Täby kl 18:46 <3

Vikt:2845  Längd:49 cm


Grattis Emelie som även har blivit moster =) Välkommen till klubben <3


2009-07-11
15:09:55

Hej Hallå!
Hej, god eftermiddag!

Om en timme ska jag möta lite människor för vi ska gå och käka på kinarestaurangen !
Det är jag, lången, solveig, jim, leif & Emelie, kanske lisa?!

Jag sitter och lyssnar på Michael Jackson - så jävla bra! Jag har alltid tyckt att några av hans låtar äger - men jag har inte lyssnat på de så mkt, men nu när han är död då kommer man ihåg hans bra låtar - så nu sitter jag och drogar!
Man har ju sina favoriter ;)  För att nämna några, "Bad", "ABC","Smooth Criminal","Billie Jean" & självklart " Black Or White". Sååå bra!
Jag lyssnar ju även självklart på Westlife -  every single day <3 Woaah - kom på nu att jag ska in på you tube och titta lite på Westlife - måste bli hysteriskt glad haha!

Vet inte när jag kan skriva nästa gång, det märks!
Bye!

2009-07-10
19:55:19

michael jackson den 23 juni 2009
Michael Jackson - 23 juni två dagar innan han dog. Tränade inför sina sista konserter i London.
Han ser pigg ut, men är död två dagar efter. Lite läskigt att se. Han levde där men nu ligger han död i en kista.2009-07-10
17:33:30

bilder från parken zoo & från kattvakt!
Parken zoo
  jag & Emelie <3
  Jag tog denna bild - fett häftig!Kattvakt åt Chippen & Cosmos <3  När man är bästisar <3

Varför var jag kattvakt? Jo, min äldsta syster Eva gifte sig i Norge den 4 juli, men pappa skulle dit så jag tackade nej. Fick vara kattvakt istället =)

2009-07-10
16:11:01

Bilder från midsommar!
Här kommer sena bilder från midsommar!


en död kattunge - pernillas katt födde 3 kattungar under midsommar
 - en dog :(
Det var en trevlig midsommar allt som allt !

2009-07-10
14:28:04

RIP MJ<3
Som alla redan har hört, även jag men har ju inte varit inne och kunnat skriva, men den 25 juni dog Michael Jackson - King Of Pop.
Overkligt.
Varför?

Jag trodde inte det var sant, men det var det. Han var en levande legend.
Han förändrade musikvärlden så mkt. Man har så mycket att tacka honom för.

Jag har inte varit ett så stort fan direkt sådär men alla visste vem han var, och jag gillar några av hans låtar, man har ju sina favoriter lix.
Det är verkligen synd.

RIP Michael Jackson - hoppas du har det bra! <3

2009-07-10
14:07:59

Grattis Shane & Gillian <3

Jag fick precis reda på att de ska bli föräldrar igen tidigt nästa år, JIPPI!
Passar på att skriva Grattis i efterskott Shane på 30-års dagen! <3

De höll det hemligt och i söndags (5 juli), när Shane fyllde 30 och de hade feta partyt så berättade de att Gillian var gravid igen ;) Woho !

Så jävla glad för deras skull =)