Borderline -leva med en diagnos

2013-06-27
13:44:00

Diagnos!
Halloj! Idag blev jag diagnostiserad hos vuxenpsyk! Domen blev : PTSD & Depression I höst påbörjas behandlingen :-) Känns bra att det är på gång!Samt ska jag till läkaren 8 juli och diskutera min övervikt! Det rullar på som det ska nu :-) Ikväll blir sååå bra, The Script på Grönan :-D LÄNGTAR!

2013-06-23
12:00:00

23 juni 2013, ett år idag.
Nej, det är inte sant. Det har gått ett år sedan jag och Emelie var i Irland och skulle gå på vår sista Westlife konsert. ETT ÅR. IDAG. NEJ.
 
Jag kan inte fatta det. Känns så obegripligt, jag vill inte fatta det. Det känns som igår.
Jag kommer ihåg denna dag för ett år sedan, lördagen den 23 juni 2012. Hur bitterljuv den dagen var. Är.
 
Ta mig tillbaka till denna dag för ett år sedan, jag skulle göra vad som helst för att återuppleva den fantastiska känslan när musiken början och man vet att snart..snart ser jag dem, känslan när Westlife kommer upp på scen, första gången man ser dem och man blir lika glad och förundrad varje gång, när alla börjar skrika och applådera samtidigt! Åh vilken gemenskap :)
Det svåraste var att tvingas att säga hejdå, samtidigt som det var lättare när man kände gemenskapen med alla fans i publiken och med grabbarna, alla grät. Jag ville inte säga hejdå, ingen ville det.
Men framtiden kommer bli spännande, för alla 4, och jag kommer stötta dem, i vått och torrt! Privat och offentligt, utan tvekan!
 
 
Det är inte många som förstår hur kärleken för en grupp kan vara så starkt, men dem är familjemedlemmar för mig och jag tvingades att säga hejdå till 4 familjemedlemmar:'(
Saknaden kommer alltid att finnas där, kärleken kommer alltid att finnas där! Jag älskar ER <3

2013-06-22
18:36:00

TA MIG TILLBAKA! 22-23 juni 2012 - värsta och bästa dagarna i mitt liv! <3
"The days we had, they songs we sang togheter"
 
"You raise me up, to more then I can be"
 
Shane; "This IS goodbye, even as I watch you leave, this IS goodbye
I swear I WILL cry, even as tears fill my eyes, I swear I WILL cry"
 
Mark; "For 14 years, Westlife fans have made our dreams come true. This show is dedicated to each and every one of you. Our fans mean so much. You have never stopped supporting us. Thanks so much. You're not just our fans, you are our friends and have been with us each step of the way."
 
 
<3