Borderline -leva med en diagnos

2013-06-23
12:00:00

23 juni 2013, ett år idag.
Nej, det är inte sant. Det har gått ett år sedan jag och Emelie var i Irland och skulle gå på vår sista Westlife konsert. ETT ÅR. IDAG. NEJ.
 
Jag kan inte fatta det. Känns så obegripligt, jag vill inte fatta det. Det känns som igår.
Jag kommer ihåg denna dag för ett år sedan, lördagen den 23 juni 2012. Hur bitterljuv den dagen var. Är.
 
Ta mig tillbaka till denna dag för ett år sedan, jag skulle göra vad som helst för att återuppleva den fantastiska känslan när musiken början och man vet att snart..snart ser jag dem, känslan när Westlife kommer upp på scen, första gången man ser dem och man blir lika glad och förundrad varje gång, när alla börjar skrika och applådera samtidigt! Åh vilken gemenskap :)
Det svåraste var att tvingas att säga hejdå, samtidigt som det var lättare när man kände gemenskapen med alla fans i publiken och med grabbarna, alla grät. Jag ville inte säga hejdå, ingen ville det.
Men framtiden kommer bli spännande, för alla 4, och jag kommer stötta dem, i vått och torrt! Privat och offentligt, utan tvekan!
 
 
Det är inte många som förstår hur kärleken för en grupp kan vara så starkt, men dem är familjemedlemmar för mig och jag tvingades att säga hejdå till 4 familjemedlemmar:'(
Saknaden kommer alltid att finnas där, kärleken kommer alltid att finnas där! Jag älskar ER <3

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: