Borderline -leva med en diagnos

2011-07-31
16:34:14

födelsedagspresenter
Nu har jag blivit "jättevuxen" och det firades med mat på kinarestaurang i centrum med släkt och vänner :)
Jag fick ett linne, 900 kr, parfym, örhängen och halsband i äkta silver och skraplotter som jag inte vann något på:P Och jag handlade även på sytemet för första gången i tordags när vi firade min födelsedag, första köpet bestod av fyra cider :P
Nu har jag varit i skogen med Emelie sen i torsdags och nu ska jag åka hem, jobbet kallar tyvärr!
Jobbar 6 dagar nästa vecka, trevligt trevligt :P
Och imorgon är det redan augusti, helt sjukt vad tiden går fort :O
en månad kvar av sommarvikariatet, sen blir man timanställd!
Nu måste jag gå, bye bye!

2011-07-24
12:09:00

min sista dag som tonåring
Idag är det min sista dag som tonåring. Denna dag spenderar jag med...att jobba! ovanligt va;)
Jobbar idag istället för på fre, så det blir tre dagars ledighet nästa helg, najs najs!

Imorgon fyller jag hela 20år, måste växa upp och bli vuxen, man blir ju "jättevuxen" nu! Jobbar imorgon ändå så det kommer inte kännas som min födelsedag, blir väl antagligen något litet firande nästa helg, kanske kinamat?!
Well well, det går bra på jobbet, ibland superstressigt och ibland lugnt, that's life I guess!

Trivs bra med arbetskamraterna måste jag ju säga, dock vet jag nu till 100 % att jag inte "bara" vill vara undersköterska. TRÅKIGT, men vissa delar är roliga. Tycker det är kul att ta kontroller, dokumentera och ibland ha tid att prata med patienterna, och andra delar är inte lika kul, omvårdnadsdelen med helskötningar och torka bajs helt enkelt. Nä, något mer ska jag bli. Sjuksköterska eller socionom? om det blir ssk så kommer jag specialisera ig på psykiatri tror jag! Akutpsykiatri om det finns något som heter så ^^

Nåväl, ska försöka blogga lite mer, svårt när man jobbar mkt och inte har tillgång till internet. (tänker inte logga in på arbetstid för oftast har man inte tid och man kan behöva avsluta tvärt om någon ringer så...nej)

Ha det bäst och njut av sommaren, snart är den slut...

2011-07-23
12:01:00

denna låt passar just idag!

2011-07-10
12:56:09

Min minisemester i ord!
Min och ellinors helg har bestått av promenad runt i trosa, segling, solning, sett får och kossor, bränt mig, bergsklättring, grillat, sett fiskstim, matat trutar, bad från klippor, skogspromenad 5 km med lite smultronplockning och bad på en strand på Askö, felsägningar, skratt, sett solnedgång, sjungt skönsång på havet, dödat mygg, sjösjuka, spel med tärning, kissat ute i det fria, bilfärja. Är nu på väg hem i bil och det är tråkigt att det är över måste jag säga, åter till vardagen och jobb! En helg med minnen jag aldrig glömmer:-D tack familjen Edfors för en väldigt rolig helg!