Borderline -leva med en diagnos

2011-06-24
21:56:39

smile

2011-06-17
11:05:34

about yesterday and the weekend ahead
Igår var det min första dag på mitt nya sommarjobb, undersköterska på Karolinska Universitetssjukhus i Huddinge :) Efter sommaren blir jag timanställd så jag blir nog kvar där ett tag :)

Mina nya arbetskamrater kände igen mig, de flesta efter att ha tittat två gånger ;) Kommer ju dit efter några månader och nyklippt så det är ju inte så konstigt! De hälsdade mig välkommen och några sa att det var kul att jag var tillbaka, vilket kändes skönt!
Det gick bra igår, jag dödade ingen och jag hade kul! Har ju introduktionspass nu i början för att komma in i rutinerna för att kunna gå helt själv tillsut, vilket gör mig nervös men det är ju bara att fråga :)
Jag är faktiskt HELT NY så de har nog överseende med att jag kommer glömma vissa saker kanske, vem vet, jag kanske lär mig jävligt fort och inte glömmer alls! I don't know, the future will let us know for sure :)

Idag är jag ledig, jobbar lördag kväll och söndag dag, så det blir inget bloggande (vilket jag är dålig på annars också) och det blir inget twittrande eller facebookande! Men jag sparar till en ny stationär dator så jag kan fixa internet och bli bortskämd med det för en gångsskull!

Håll ut!

2011-06-17
10:57:58

min nya frisyr!
I onsdags (15/6-11) efter att ha varit på Emelie's student så klippte jag mig :) Kort, vågade faktiskt inte göra jättekort för jagvisste ju inte hur jag skulle passa i kort hår, så lite i taget för att vänja sig och så!
såhär ser det ut nu!Fett skönt med kort hår nu på sommaren, specillt när jag ska jobba hela sommaren :)
Vem vet, det kanske har blivit kortare i slutet utav sommaren?!

2011-06-10
09:50:00

STUDENTEN IDAG - 10 juni 2011
Så har dagen kommit, som jag har längtat och drömt om, velat så himla länge.
Dagen då jag tar studenten :) Today is the day!

Jag kan inte fatta det, ärligt talat. Jag är nervös, rädd, överlycklig, känner lite ångest och hoppfull på en och samma gång! Hoppas jag har bra slutbetyg från årskurs 3, årskurs 1 och 2 vet jag redan :P Håll tummar och tår!

Jag kommer ihåg när jag slutade årskurs nio, hur glad jag var som klarade det, för det trodde jag inte! Och jag hade någorlunda bra betyg, jag hade inga MVG:n men jag hade VG:n och G, och ett IG :P Och för mig var det bra betyg då, för i åttan hade jag bara IG och något enstaka G! Tänk att nu är jag klar med grundskolan OCH gymnasiet!
Jag kommer ihåg när jag fick veta att jag kommit in på omvårdnadsprogrammet, jag blev så glad att jag började gråta :) trodde aldrig jag skulle kunna komma in på ett gymnasium och speciellt inte mitt första handsval!
Och jag var nervös första dagen när alla satt i aulan och klasslistorna kom upp, trodde inte jag skulle stå med på någon lista och bli utskrattad för att jag trodde det! Men jag stod med på listan :D

Det känns så himla skönt, att jag verkligen har klarat det! För det trodde jag inte, jag trodde inte ens jag skulle få uppleva min 18-årsdag när jag mådde som sämst, men nu är jag här!
Snart 20 år fyllda och tar studenten idag, har fått sommarjobb med jävligt bra månadslön måste jag säga, plus en timanställning efter sommaren! DET ÄR SJUKT! På ett sjukhus, precis som jag ville!

Kl 13:00 idag springer jag ut ifrån Fredrika Bremer Gymnasiet, och jag är lycklig!

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDEEENTEEEEN! FÖR FAN VAR JAG ÄR BRA!

2011-06-09
08:55:16

kort inlägg
Imorgon händer det grejer :) Så himla nervös och excited!

2011-06-01
09:55:31

1 juni
Idag är det 1 juni, sista skoldagen på gymnasiet. Vi är nu lediga tors-tis och sedan på onsdag om en vecka ska vi på klassresa, eller resa och resa vi ska göra något i allafall med klassen :)
Seperationsångest? Ja det börjar komma lite...

Nästa vecka tar jag STUDENTEN, JAG!!!! Helt unbelievable!