Borderline -leva med en diagnos

2010-05-08
12:25:34

Ett blogginlägg till Emelie! <3
Jag fick en panikattack imorse. Saknar dig så mycket.
<3Du är min energikälla, du ger mig energi att vilja leva. Utan dig skulle jag inte leva. Du är min ängel, du lyser upp mina dagar, du gör mitt liv värt att leva. När jag mår som dåligast finns du där för mig, gör mig levande. När jag har mått dåligt har du ALLTID räckt ut en hjälpande hand, jag har fått gråta mot din axel. Vi kan prata om absolut allt och lite till. Ingen älskar dig mer än mig.
Jag menar det verkligen, du är anledningen till att jag kämpar, min kärlek till dig är så djup och det är för din skull jag kämpar, inte för mig. Din kärlek får mig att må bra, du får mig att le, du får mig att skratta. Alla våra minnen, alla våra telefonsamtal, alla våra skämt, både bra och dåliga, våran humor. Det går inte att beskriva. Vi har våra olikheter men kärleken är starkare än allt annat!

Jag älskar dig föralltid hjärtat, och jag kommer alltid att finnas där för dig. Om någon skulle såra dig så skulle jag göra dig glad igen, ingen får såra dig hjärtat, utan att råka ut för mig, det lovar jag!
Lillsyrran, jag kommer vaka över dig när jag dör, för jag ska dö före dig, inte nu, men sen, jag kan inte leva utan dig, därför ska jag dö först. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig, det går egentligen inte att förklara hur mycket jag älskar dig!

Jag älskar dig för mycket för att försvinna, du betyder mycket för mig, och hade du inte funnits så skulle jag inte ha något att leva för. Tack för att du visar mig din kärlek och för att du älskar mig! <3Lilla hjärtat, jag tänker på dig hela tiden och du måste veta hur mycket jag älskar dig min bästa vän<3

Kommentar:
#1: Atheism

Hello, any body here???

2011-04-30 @ 09:40:50
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: